Fafesték

Évtizedes favédelem és hővédelem fafestékkel

Felületvédelem akár több éven keresztül

Protektor fafesték, ha hosszabb távra tervez

Hatékonyan véd az csapadékkal szemben 

Vízlepergető képessége következtében sikeresen védi a lefestett felületet a csapadékkal szemben, az átnedvesedés valószínűsége jelentősen lecsökken.

Hatékony a káros UV sugárzással szemben 

A fafelületek a kerámia-bevonat hővisszaverő képességének következtében kevésbé melegednek fel. A Protektor fafesték sikeres védelmet nyúlt a hőhullámok ellen.

Az energiamegtartó festékünk titka

Hőszigetelő festék

Hőszigetelő festék

Speciális festékünk egy rendkívül magas technológiai színvonalat képviselő építőanyag, melynek egyik összetevőjének  története az űrutazásba nyúlik vissza. Az egyedi kötőanyagból és belül üreges kerámia-gömböcskékből álló kombináció számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Óvja a felületet az erős kiszáradástól és a nedvességtől is. A fában lévő nedvesség a kapilláris és diffúziós hatás következtében távozhat, azaz elszállításra kerülhet.

Az Ön által tapasztalható előny: A vevői visszajelzések alapján elmondható, hogy érezhetően alacsonyabb volt a hőmérséklet a lefestett épületeknél, volt olyan vevő is, aki a klímaberendezés kevesebbszer való bekapcsolásáról számolt be**.

A kerámiagömböket tartalmazó Protektor fafesték tartós védelmet biztosíthat a fának a káros környezeti hatásokkal szemben, úgymint: UV sugárzás, csapadék.

Az Ön által tapasztalható előny: Fafelületei évek múltán is úgy nézhetnek  ki, mintha frissen festették volna. 

Az energiamegtartó fafesték a felületet rugalmas, ugyanakkor diffúzióképes bevonatként védi 

Az Ön által tapasztalható előny: nem szükséges évente újra festeni, a festett felület évekig újszerű maradhat . Repedésképződés valószínűsége lecsökken, a kisebb hajszárepedéseket átfedi, illetve a repedésképződés gyakorisága a termikus hőcsillapítás következtében lecsökkenhet. A nagyobb repedéseket értelemszerűen nem tudja áthidalni.

Ön is szeretné hosszútávon megvédeni fafelületeit? Számolja ki, mennyiből tudja megoldani!