Kültéri festék

Protektor festék – homlokzati hővisszaverő festék

Protektor kültéri falfesték – hatékony védelem nedvesség, hő és környezeti hatásokkal szemben!

Hőszigetelő kültéri festék

Miben tud többet a Protektor kültéri falfesték, mint a hagyományos kültéri falfestékek nagy része?

Hatékonyan ellenáll a káros időjárási hatásoknak: hosszan tartó az olyan káros időjárási hatásokkal szemben, mint hó vagy eső.

  • Védelem a tűző napsugárzás ellen (hővisszaverés által): Vásárlói visszajelzések alapján a falak kevésbé melegednek fel, a szobákban a levegő a legnagyobb kánikulában is kellemesen hűvösebb volt mint festés előtt.
  • Hosszan tartó védelem az épületeknek: kevesebb felületi feszültségből eredő repedés, hajszálrepedések nagy része áthidalva

A hőszigetelő kültéri falfesték titka

A kültéri falfesték egy rendkívül magas technológiai színvonalat képviselő építőanyag, mely egyik fő összetevőjének, az üreges kerámiagömböknek a története az űrutazásba nyúlik vissza. Az egyedi kötőanyagból és belül üreges kerámia-gömböcskékből álló speciális kombináció előnyös tulajdonságokkal rendelkezik.

Az Ön által tapasztalható előny: a falban lévő nedvesség a kapilláris és diffúziós hatás következtében hozzájárulhat a fal száradásához. A falban lévő nedvesség 1%-al való csökkentése – a építőanyag függvényében – akár 10%-al is megnövelheti a fal hőszigetelő képességét. (Tájékoztatót adat a tendenciáról.)

A környezeti hatásoknak ellenáll!

A Protektor kültéri falfesték hatékony védelmet biztosíthat a káros környezeti hatásokkal szemben, úgymint: UV sugárzás, csapadék. Az Ön által tapasztalható előny: Háza évek múltán is úgy nézhet ki, mintha frissen festették volna, visszajelzések alapján sokkal ritkában kell felújítani.

Az Ön által tapasztalható előny: egyszerű, problémamentes tisztítás.

Megszűnnek a repedések!

A Protektor kültéri falfesték csillapítja az építőanyagok természetes mozgásából eredő hajszálrepedéseket. A kültéri falfesték a lakás második „bőreként” funkcionál. A kisebb hajszálrepedések nagy részét átfedi és sikeresen tömíti. Thermikus csillapítása révén lecsökkenti a repedésképződés újbóli előfordulásának velószínűségét.

Kalkulátorunk segítségével megtudhatja, hogy az Ön házára mennyibe kerülne a Protektor kültéri hőszigetelő festék: