Beltéri festék

Csúcstechnikás falvédelem!

Építkezésnél, felújításnál megéri elgondolkodni és választani egy olyan beltéri festéket, amellyel kipróbált módon, hosszútávon megtakaríthat és kellemesebbé teheti  a lakása klímáját.

Hőszigetelő beltéri festék

Koszosak, kopottak a falaid? Így újítsd fel a lakásod!

Egy olyan lakásban is, ahol szorgos háziasszony dolgozik és mindig makulátlan a tisztaság, könnyen előfordul, hogy zsírcseppek kerülnek a falra. Elég, ha a főzés közben felkapcsoljuk a villanyt és máris gyűlik a kosz és a piszok a falon. A család többi tagjai is óhatatlanul hozzáérnek a falakhoz, idővel minden frissen festett lakás bepiszkolódik és „elhasználódik”.

A festék típusa is nagyban meghatározhatja, hogy mennyire könnyen tisztítható. Azonban a makacsabb szennyeződések eltávolítása egyre nehezebb és időigényesebb, és elérkezik az az idő, amikor már érdemes az egészet ismét újrafesteni.

Nem beszélve a repedések megjelenéséről, hiszen a hagyományos festékek száradásuk után megrepedhetnek és lepereghetnek. Főleg a vasbeton gerendák találkozásánál lévő falrészeken figyelhető meg ez a jelenség. A gerendák egymás mellett elmozdulnak (nagyon kis mozgások ezek, pár milliméteresek, de pont elég ahhoz, hogy a repedések megjelenjenek).

Milyen színű legyen a lakás, megtartsuk-e a régi színt vagy válaszunk másikat?

Egy szoba színe nagyban meghatározza azt, hogyan érezzük magunkat az adott helyiségben. Ezek a színek közvetlenül az agyunkra hatnak, és közvetve a testünk belső folyamatait is befolyásolhatják. Általános elv, hogy a világos színek tágítják a teret, a sötétebb árnyalatok pedig szűkítik. Kis lakások vagy szobák esetén ezért érdemes világosabb színeket használni.

Milyen színű legyen a szoba? Színek hatása


Zöld szín

Stresszes életet él? Válassza a zöld színt, mely a természetesség színe, nyugtató hatása közismert. István, az egyik régi vásárlónk kért tőlük tanácsot, hogy milyen színűre fesse ki a lakását. Elmondása szerint egész nap dolgozik, rendkívül stresszes életet él, és valahogy nem érzi jól magát még otthon sem. Kérdésünkre elmondta, hogy a felesége piros színt választott a nappalihoz. Javasoltunk egy zöld árnylatot, mely elmondása alapján tényleg bevált: sokkal nyugodtabbnak érezte magát, könnyebben tudott lazítani, mint azelőtt. Ne becsüljük le a szín hatásait, főleg olyan helyiségben nagyon számít, ahol viszonylag sok időt töltünk.

Kék

A nyugalom színe, az idegrendszerre is nyugtató hatása van, azonban a túl erőteljes kék hideg hatást is kelt. Vizes blokkok és helyiségek esetében nagyon jó választás lehet.

Narancs 

Manapság az egyik legkedveltebb szín lett, a hideg téli napokon is segít a meleg otthon hangulatát megteremteni. Meleg és kedves szín. Kisebb lakások esetén is alkalmazható, ha a szoba egyik falát narancsos árnyalattal festjük le. Így nem szűkíti a lakást és mégis feldobja a szoba hangulatát.

Piros vagy vörös

Élénkítő hatású. Ideges természetű emberek számára nem ajánlott. Túlzott használata emeli a vérnyomást. Ritkán szokták használni. Nyugodtabb személyiségű embereknél azonban növelheti a koncentrációt, így dolgozó szobák kiegészítő színe lehet.

Sárga

Vidám, kellemes hatást kelt. A narancs mellett sokan szeretik a sárga színt. Főleg északi fekvésű lakások esetében adhat egy kis belső fényt a világosabb árnyalata.

A színeket kombinálhatjuk is, a lényeg: mindig a saját személyiségünk szerint válasszunk színt és vegyük figyelembe az adott helyiség méretét és fekvését is, valamint a színek harmóniáját! Ha nem tudna dönteni a színeket illetően, kérje segítségünket, Örömmel állunk az Ön rendelkezésére!

A Protektor hőszigetelő festék több-százféle színben kikeverhető!

Milyen előnyei vannak a Protektor hőszigetelő festéknek?


Miért érdemes Önnek is ezt választania? A Protektor festék esztétikus, strapabíró bevonatot képez. Némi szennyeződés került a falra? Nem gond, a szennyeződést könnyen eltávolíthatja, nedves szivaccsal lemosható (a festék dörzsállósága nagyon jó)! A Protektor beltéri falfesték egy régóta bevált környezetbarát csúcstermék, felhasználásra kész, könnyen alkalmazható, színezhető. Ismerje meg a vele járó előnyöket:

A penészképződés kockázata csökkenhet*!

Önnél is megjelent a penész?

A Protektor hőszigetelő festék segít a penészes falak kezelésében és csökkentheti* annak ismételt kialakulásának valószínűségét.

Könnyen tisztítható

Könnyen tisztítható és jó dörzsálló képességgel rendelkezik: vevői visszajelzések alapján elmondható, hogy jelentősen hosszabb idő után kell csak újrafesteni a szobát.

Beltéri falfesték az egészséges lakóklímáért

Protektor beltéri falfesték – hol ajánljuk a felhasználását?

Ideálisan felhasználható lakásokban, de olyan beltérben is, amely nagy megterhelésnek van kitéve, mint például: lépcsőházak, hotel és vendéglátóhelyek, nyilvános épületek, óvodák és iskolák, idősek otthona és kórházak.

Hőszigetelő beltéri falfesték – hogyan hat?

A beltéri falfesték egy rendkívül magas technológiai színvonalat képviselő építőanyag. Az egyedi kötőanyagból és belül üreges kerámia-gömböcskékből álló speciális kombináció speciális termikus és épületfizikai tulajdonságokkal rendelkezik. A beltéri falfestékkel festett falak egy nagy keramikus felületet alkotnak.

Az Ön által tapasztalható előny: vevői visszajelzések szerint kellemesebb volt a komfortérzet és voltak olyan vásárlók, akik kevesebbet költöttek fűtésre, illetve klímaberendezés használatára a Protektor festékkel való kifestés után.

A Protektor beltéri falfesték enyhén megemelheti  a lefestett fal felületi hőmérsékletét, így a kicsit melegebb falfelületen csökkenhet a páralecsapódás valószínűsége. Ezáltal a penészesedés újbóli előfordulásának kockázata jelentősen lecsökken. Természetesen itt hangsúlyozni kell, hogy nagy páraterhelésnek kitett helyiségek esetében a páralecsapódás ismételten előfordulhat. Belülről nedvesedő falak esetében a penészesedési problémát nem tudja a Protektor falfesték önállóan megoldani, a vizesedés okát feltétlenül meg kell szüntetni.

Az Ön által tapasztalható előny: penészképződés előfordulási valószínűsége csökkenhet.

Mennyibe kerül?


Számolja ki az anyagszükségletet és anyagköltséget az Ön által megadott adatokra: